Sportschool Oisterwijk

Onze sportschool vindt haar oorsprong in Oisterwijk

Sportschool Anita van der Pas vindt haar oorsprong in Oisterwijk. Joop van der Pas heeft daar jaren een sportschool gehad aan de Vloeiweg. Hij gaf hoofdzakelijk judo en jiu-jitsu lessen. Anita, die op jonge leeftijd bij haar vader in de sportschool trainde, ging na haar middelbare school de CIOS opleiding volgen in Sittard. In zowel judo als taekwondo was ze destijds actief wedstrijdsporter. Ze heeft diverse Nederlandse titels op haar naam staan, ze is voormalig Europees kampioen en vice wereldkampioen taekwondo. Na jaren les gegeven te hebben in haar vaders sportschool, nam ze de sportschool van haar vader over. Het gebouw aan de Vloeiweg werd verkocht en de lessen in deze sportschool werden verplaatst naar diverse sportzalen in Oisterwijk.

Sportschool in Oisterwijk en omgeving staat voor plezier en sportiviteit

Naast dat Anita les gaf in diverse sportzalen in Oisterwijk, ging ze ook in andere plaatsen lesgeven. Momenteel zijn er judo lessen in Eindhoven en taekwondo lessen in Oisterwijk, Eindhoven. Hier vind je een overzicht van de lestijden van elke locatie. Onder leiding van vaardige trainers leer je de kneepjes van diverse vechtsporten, maar staat bovenal plezier voorop.

Deelname aan wedstrijden

Door de jaren heen heeft onze sportschool al heel wat resultaten geboekt op (inter)nationale wedstrijden op het gebied van zowel judo, taekwondo, sparring als stijl. Ook zijn er al heel wat zwarte banders en hogere Dan-graden verworven door leden van onze sportschool. Daarnaast organiseren we regelmatig clubkampioenschappen waar je aan kunt deelnemen.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen

Wil jij kennismaken met diverse disciplines binnen de vechtsport? Kom dan zeker eens naar Sportschool Anita van der Pas in Oisterwijk of Eindhoven voor een proefles. Uiteraard kun jij je ook direct inschrijven. Bij vragen of voor meer informatie over onze lessen neem je contact met ons op door te bellen of te appen naar 06-55103994.

Anderen bekeken ook:

Vechtsport Eindhoven | Taekwondo Tilburg | Judo verstandelijk beperkten