Judo verstandelijk beperkten

Inschrijven

โœ“
Jaren ervaring
โœ“
In bezit van diverse Nederlandse titels
โœ“
Gespecialiseerd in judo en Taekwondo

Sportschool Anita van der Pas biedt judo voor verstandelijk beperkten aan. Ook voor hen bieden wij voldoende mogelijkheden om zich lichamelijk en mentaal te ontwikkelen door sport. We kijken naar de beperking en het niveau van de toekomstig judoka. Op basis hiervan wordt hij of zij ingedeeld in een geschikte groep. Melissa de Pinth is onze ervaren trainer die judolessen geeft aan verstandelijk beperkten. Met een grote glimlach laten we de jongens en meisjes kennismaken met de van origine Japanse zelfverdedigingskunst. Er bestaan verschillende doorgroeimogelijkheden voor hen die echt de smaak te pakken krijgen.

Professionele begeleiding met een glimlach

Op judogebied gaat er vanuit het gediplomeerde team aan docenten speciale aandacht uit naar verstandelijk beperkten. Naast wederzijds respect en vertrouwen hechten we waarde aan het feit dat het een sport voor iedereen is. Melissa de Pinth heeft als deskundige de leiding over de gegeven judolessen voor verstandelijk beperkten. Ze slaagt er dankzij een plezierige afwisseling tussen sport en spel in om iedereen te laten genieten. Naast al dat harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Schrijf je nog in voor 1 november en krijg een gratis pak!

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig naar alle judomogelijkheden voor verstandelijk beperkten?

Wens je nog aanvullende informatie over de judomogelijkheden voor (jeugdige) verstandelijk beperkten? Bel of app naar het nummer 06-55103994. Hier staan wij je graag uitgebreid te woord.

Anderen bekeken ook:

Vechtsport voor kinderen | Taekwondo Eindhoven | Zelfverdediging Eindhoven

Inschrijfformulier