Vechtsport voor kinderen

Inschrijven


Jaren ervaring

In bezit van diverse Nederlandse titels

Gespecialiseerd in judo en Taekwondo

De vele positieve effecten hebben ons overtuigd vechtsporten voor kinderen aan te bieden. Naast invloeden op het welzijn van de deelnemer blijkt het, al op jonge leeftijd, beoefenen van verschillende vechtsporten in een latere fase de fysieke en mentale gezondheid gunstig te beïnvloeden. Bij sportschool Anita van der Pas kunnen kinderen van alle leeftijden deelnemen aan de volgende disciplines:

  • Taekwondo
  • Judo

Hoe vormt een vechtsport een meerwaarde voor je kinderen?

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat kinderen in de leeftijdscategorie 15 tot en met 18 jaar gelukkiger bleken wanneer zij taekwondo beoefenden. Naast een boost in het zelfvertrouwen viel op dat deze categorie over het algemeen positiever en enthousiaster naar het leven kijkt. Zelfvertrouwen, respect, bescheidenheid en discipline vormen kernwaardes die niet alleen binnen het scala aan vechtsporten voor kinderen gelden, maar ook binnen sportschool Anita van der Pas. Deze worden kinderen dan ook bijgebracht door ons gediplomeerde team aan ervaren leraren.

Schrijf je nog in voor 1 november en krijg een gratis pak!

Inschrijven

Benieuwd naar welke vorm het beste aansluit bij je kind?

De motivaties om deelname aan een vechtsport voor je kinderen te overwegen, kunnen nogal uiteenlopen. Dient hij of zij weerbaarder te worden, of te leren focussen? Kom eens samen langs in één van onze vestigingen om een indruk op te doen en vraag direct een gratis proefles aan!

Anderen bekeken ook:

Taekwondo Eindhoven | Zelfverdediging Eindhoven | Sportschool Eindhoven

Inschrijfformulier