Sportschool Eindhoven

Inschrijven


Jaren ervaring

In bezit van diverse Nederlandse titels

Gespecialiseerd in judo en Taekwondo

Een zoektocht naar een sportschool in Eindhoven hoeft niet lang te duren. Dankzij de verschillende gezondheidstrends schieten ze als paddenstoelen uit de grond. Waar deze stuk voor stuk vol staan met de modernste apparatuur vormt Sportschool Anita van der Pas er nog eentje in de klassieke zin van het woord. Hiermee treedt zij in de voetsporen van haar vader Joop.

De sportschool vormt al jaren een begrip in Eindhoven en omgeving

Juist deze specialistische insteek maakt de sportschool te Eindhoven tot een begrip. Iedereen van jong tot oud is er op meerdere dagen per week van harte welkom om lessen te volgen in verschillende takken van sport. Het voltallige personeel, dat bestaat uit vaardige trainers, staat voor iedereen klaar om je wegwijs te maken in één van de volgende disciplines:

  • Judo
  • Taekwondo
  • Veiligheidslessen

Je kunt in onze sportschool te Eindhoven ongeacht het instapniveau direct deelnemen aan één van de vele lessen. Naast het feit dat we je gedurende deze periode graag de fijne kneepjes van het vak bijleren, staat het hebben van plezier op de eerste plaats.

Schrijf je nog in voor 1 november en krijg een gratis pak!

Inschrijven

Ben je klaar voor de uitdaging?

Deel je een passie voor één of meerdere van deze fascinerende vechtsporten met ons? Stap dan eens binnen bij Sportschool Anita van der Pas in Eindhoven in wijkcentrum VTA Blixems en laat je verbazen. Ben je er niet zeker van of het helemaal in jouw straatje past? Een eerste proefles is bij ons altijd gratis te volgen. Durf je de uitdaging direct aan? Schrijf je dan hier in, of stel eventuele laatste vragen telefonisch via 06-55103994.

Anderen bekeken ook:

Vechtsport Eindhoven | Taekwondo Tilburg | Judo verstandelijk beperkten

Inschrijfformulier