Taekwondo Tilburg
Taekwondo Oisterwijk
Taekwondo Blixembosch Eindhoven

Inschrijven


Jaren ervaring

In bezit van diverse Nederlandse titels

Gespecialiseerd in judo en Taekwondo

Het ontstaan van taekwondo vond vele kilometers buiten Tilburg plaats. Om precies te zijn kent de zelfverdedigingssport haar oorsprong rondom het jaar 1800 in het verre Korea. Gelukkig is de veelzijdige sport ook stukken dichter bij huis uit te oefenen. Bij sportschool Anita van der Pas heb je niet alleen de mogelijkheid om deel te nemen aan recreatieve lessen. Ook het deelnemen aan taekwondo spar- of stijlwedstrijden behoort hier tot de mogelijkheden voor Oisterwijk Eindhoven en omgeving. Hierin zijn vele deelnemers je al voorgegaan.

Ervaar taekwondo in de regio Tilburg en Eindhoven nu onder de beste begeleiding

De taekwondolessen staan in de regio Tilburg, Oisterwijk en Eindhoven onder leiding van bekwame, gediplomeerde trainers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Zo is eigenaresse Anita van der Pas naast 5e Dan en meermaals Nederlands kampioen ook oud Europees kampioen taekwondo. De normen en waarden die binnen de sport gelden zijn ook binnen de sportschool van kracht. Zo gaat sportiviteit voor alles en helpen we elkaar waar nodig. Met een instapleeftijd van vijf jaar zijn onze lessen taekwondo in Oisterwijk voor iedereen toegankelijk. Hoewel er qua indeling rekening gehouden wordt met leeftijden en niveauverschillen is het altijd mogelijk om gezamenlijk te trainen.

Schrijf je nog in voor 1 november en krijg een gratis pak!

Inschrijven

Kom jij binnenkort sfeer proeven?

Ben je er klaar voor om naast je conditie en je snelheid, ook je lenigheid en je kracht te trainen? Stap dan eens onze sportschool binnen in sportzaal de Coppele te Oisterwijk. Of schrijf je via dit formulier rechtstreeks in voor een gratis proefles.

Anderen bekeken ook:

Judo verstandelijk beperkten | Vechtsport voor kinderen | Taekwondo Eindhoven

Inschrijfformulier