Taekwondo Eindhoven

Inschrijven


Jaren ervaring

In bezit van diverse Nederlandse titels

Gespecialiseerd in judo en Taekwondo

Judo, taekwondo en verdedigingslessen voor iedereen in de regio’s Eindhoven en Tilburg

Bij sportschool Anita van der Pas maak je in een sportieve, behulpzame sfeer kennis met verschillende vechtsporten. Naast de verschillende trainingen worden er ook taekwondo wedstrijden georganiseerd in de regio Eindhoven. Iedereen is welkom ongeacht het instapniveau en de leeftijd. Alle taekwondo en judolessen in de regio’s Eindhoven en Tilburg staan onder begeleiding van een ervaren team aan gediplomeerde trainers. Train nu naast je conditie ook je snelheid, lenigheid en kracht!

Toegankelijk voor iedereen

Naast plezier staat ontwikkeling voorop. Onze passie voor taekwondo en judo delen we ook graag met de jongste generatie in de regio Eindhoven en Tilburg. De gehanteerde leeftijdsgrens ligt daarom op 4,5 á 5 jaar. Het beoefenen van de bovenstaande sporten heeft een bewezen effect op:

  • Het zelfvertrouwen
  • De luistervaardigheden
  • Het tonen van respect
  • De sociale vaardigheden

Schrijf je nog in voor 1 november en krijg een gratis pak!

Inschrijven

Breng ons een bezoek en volg een gratis proefles

Kom langs en ervaar deze gevolgen nu zelf tijdens een proefles. Deze is altijd gratis te volgen. Voor de regio Eindhoven zijn wij te vinden in wijkcentrum VTA Blixems. Bewoners van de regio Tilburg vinden ons in sporthal de Roomley te Udenhout. Bel of app voor overige vragen naar 06-55103994.

Anderen bekeken ook:

Zelfverdediging Eindhoven | Sportschool Eindhoven | Vechtsport Eindhoven

Inschrijfformulier