Zelfverdediging Eindhoven

Inschrijven


Jaren ervaring

In bezit van diverse Nederlandse titels

Gespecialiseerd in judo en Taekwondo

Voor een breed aanbod aan lessen zelfverdediging (judo en taekwondo) in de regio Eindhoven en Tilburg (Oisterwijk) moet je bij Sportschool Anita van der Pas zijn. Met diverse Nederlandse en Europese titels op haar naam mag Anita zich inmiddels tot een ervaren sporter in het vak rekenen. Waar wij het belangrijk vinden dat iedereen op zijn of haar niveau iets op kan steken van de gegeven lessen, vinden ze plaats voor allerlei leeftijden en dito niveaus.

Wat heb ik aan een cursus zelfverdediging in de regio Eindhoven?

Lessen in zelfverdediging (in de vorm van judo of taekwondo) bieden je meer zelfvertrouwen en een grotere weerbaarheid. We dagen je uit om je grenzen te verleggen en technieken onder stress toe te passen. Een viertal speerpunten, ongeacht je instapniveau, vormen het uitgangspunt van de zelfverdedigingscursus. Te weten:

  • Zelfvertrouwen
  • Plezier
  • Jezelf veilig voelen
  • Discipline

Eventuele agressieve associaties aan het woord zelfverdediging weerleggen we graag direct. Via verschillende technieken brengen we de deelnemers van de lessen judo of taekwondo te Eindhoven of Oisterwijk vaardigheden bij die ter bevordering van het zelfvertrouwen en veiligheidsgevoel dienen.

Schrijf je nog in voor 1 november en krijg een gratis pak!

Inschrijven

Hier weet je ons te vinden

Kom je uit de regio Eindhoven? Dan vind je onze vestiging in wijkcentrum /VTA Blixems in de wijk Blixembosch. Vanwege een verbouwing zullen wij voorlopig niet in Tilburg les geven, maar uitwijken naar zelfverdediging in Oisterwijk. Je kunt ons vinden in de sportzaal de Coppele.

Op een andere manier in contact komen?

Binnen de sportschool Anita van der Pas heb je de mogelijkheid om bekend te raken met verschillende types van zelfverdediging. Zo worden er op verschillende niveaus judo en taekwondo lessen gegeven. Kampt u momenteel nog met prangende vragen? App of bel vooral naar 06-55103994 en wij staan je graag te woord.

Anderen bekeken ook:

Sportschool Eindhoven | Vechtsport Eindhoven | Taekwondo Tilburg

Inschrijfformulier